۞پایگاه فرهنگی شیعه۞
 
امروز اولویت اصلی کشور،مقابله با جنگ نرم است.امام خامنه ای

دلایل دوری علی (ع) از خلافت - تحقیق تاریخ اسلام و اندیشه اسلامی

قیمت: 5000 تومان

حیف است در این دروس ساده و به ظاهر کم ارزش تر نمره کامل را نگیریم . با تحویل یک تحقیق ساده می توان نمره این دروس را بشدت بالا برده و در نتیجه معدل را افزایش داد . برای رفاه شما عزیزان تحقیق در مورد دلایل دوری علی (ع) از خلافت  برای این درس با ارزانترین قیمت آماده گردیده است .

 

این مطلب مشتمل بر این مضامین می باشد :

 

عوامل سکوت 25ساله امیر المۆمنین(علیه السلام)

 

پاسخ با استناد به چندین خطبه و نامه در نهج البلاغه

 

خطبه صد و شصت و یک نهج البلاغه

 

دو عامل اصلی سکوت امام

 

بی وفایی مردم

 

پرهیز از اختلاف و دو دستگی بلکه چند دستگی در جامعه نوپای اسلامی

 

خطبه صد و هفتاد و یک

 

منابع

 

فرمت فایل : وورد

تعداد صفحات: 12

خرید        سوال از فروشنده



برچسب‌ها:

پک آموزش زناشویی و دانستنیهای جنسی

قیمت: 5000 تومان

<< دانلود پک بی نظیر  آموزش زناشویی >>

 

تحولی بزرگ در زندگی خود ایجاد کنید.

 

عشق و محبت را در زندگی تجربه کنید و از زندگی کردن لذت ببرید.

 

 

 

دانستنی های خود را بیفزایید و از آنها در جهت خوشحالی همسر خود استفاده کنید.

 

 

پک دانستنی های زناشویی . (مخصوص نوجوانان و جوانان و کسانی که قصد ازدواج دارند)

 

 

 

 

فرقی نمیکنه که دختر هستی یا پسر . زن هستی یا مرد . مهم اینه که الان برای به آرامش رساندن همسر فعلیت یا همسر ایندت فقط فقط یک قدم فاصله داری.

 

 

این پک با آموزش های بی نظیر خود زندگی موفی را برای تو میسازه . اگه هم زندگی داری به طرز شگفت انگیزی زندگیت را رویایی میکنه.

 

 

همه این چیزا مگه میشه؟

 

 

کار نشد نداره. پکی که در روبروی شماست حاصل تلاش های فراوان و بسیار است و کارشناسان و روانشناس های ماهر در مورد اکثر مطالب

 

 

نظر داده اند.

 

 

محتویات پک چی هست حالا؟

 

 

خب بزارید براتون مفصل توضیح بدم.

 

 

این پک برای همه دختران  و پسران و آقایان و خانم هاست.

 


برای خوندن بقیه مطالب مختارن.

 

این پک شامل چهار فصل هست.

 

 

فصل اول اشاره داره به قبل از زادواج .

 

 

این فصل بیشتر مناسب جوانان و نوجوانانی هست که هنوز ازدواج نکردن و یا قصد ازدواج دارند.

 

 

محتویات فصل اول اشاره داره به:

 

 

 

مبارزه با برخی گناه ها همچون خودارضایی

 

 

 

وسوسه ازدواج در نوجوانی

 

 

 

ویژگی همسر آیندتون

 

 

 

اینکه چجوری دوستی تون را به ازدواج برسونید.

 

 

 

یا اینکه خانم ها چه آقایونی را میپسندند

 

 

و

 

....

 

 

 

اما فصل دوم

 

 

 

فصل دوم اشاره داره به دوران نامزدی و عقد و بعد از ازدواج

 

اما بحث های مربوط به این فصل:

 

 

نکات طلایی در دوران نامزدی( 100 درصد مفید)

 

 

نکات مربوط به نامزدی و عقد (شامل رستوان رفتن و سفر . شناخت ویژگی های همس و ...)

 

 

نکات مربوط به اولین شب عروسی (شب زفاف)

 

 

رمز بهتر بوسیدن

 

 

اصول استفاده از کاندوم

 

 

 

راهکار افزایش اسپرم

 

 

تقویت قوای جنسی

 

 

ارگاسم در مردان

 

 

کاندوم های زنانه

 

 

و

 

 

 

..

 


فص سوم اشاره داره به دانستنی های
زناشویی

 

 

شامل:

 

 

نکات مهم نزدیکی . البته این مخصوص آقایونه

 

 

 

 

 

آموزش لذت بخش ترین روش های نزدیکی.

 

علل از دست دادن نعوظ

 

 

 

بررسی مضر بودن استفاده از فیلم های پورنو برای زوج های جوان

 

 

 

همه چیز درباره اندازه آلت

 

 

 

و

 

 

 

.....

 

 

 

و فصل آخر که بیشتر مخصوص دختر خانم هاست.

 

 

 

این فصل مربوط میشه به مد و زیبایی

 

 

 

شامل:

 

 

 

اصول خرید لوازم آرایش

 

 

 

رنگ مناسب برای لاک ناخن

 

 

 

راز انگشتان کشیده

 

 

 

رنگ رژ لب برای هر شخصیتی متفاوت هست.

 

 

 

آموزش تصویری حجم دادن به لب

 

 

 

برداشتن خال های گوشتی و لک به روش خانگی

 

 

 

و

 

 

 

.....

 

 

این پک را هر کس مطالعه کنه تحولی عجیب را در زندگیش احساس میکنه و زندگی سرشار از عشق را برای خود به ارمغان میاره.

 

 

 

پس با تهیه این پک که برای فراهم شدن اون زحمات زیادی کشیده شده شتاب کنید.

 

 

 

مزایای این پک اینه که متونید این پک را که حجم نسبتا کمی داره را دانلود کنید .

 

 

 

 

فقط قبل از دانلود این پک مبلغ 5000 تومان که نسبت به پک های مشابه مبلغ کمی هست را در جهت حمایت از ما به صورت آنلاین

 

 

پرداخت کنید و ما را در جهت بهتر کردن خدمات یاری نمایید.

 

 

روش خرید ::

 

 

 

با کلیک کردن بر روی لینک زیر وارد مرحله پرداخت اینترنتی میشوید و پس از  پرداخت مبلغ این پک که فقط 5000 تومان میباشد

 

 

بلافاصله لینک دانلود پک به شما نمایش داده میشود و شما میتونید سریعا پک را دانلود و از ان استفاده کنید.

 

 

 

خرید        سوال از فروشنده



برچسب‌ها:

سوال :علت و ماجرای قتل عثمان چه بود؟

پاسخ : به گفته بعضى از شارحان نهج البلاغه صحیح ترین گفتار درباره «عثمان» همان است که «طبرى» در تاریخ خود آورده که عبارت آن چنین است: عثمان، حوادث تازه اى در اسلام به وجود آورد که باعث خشم مسلمانان شد، از جمله: سپردن امارت ها به دست بنى امیّه به ویژه فاسقان و سفیهان و افراد بى دین آنها و بخشیدن غنائم به آنان و آزار و ستمهایى که در مورد «عمّاریاسر» و «ابوذر» و «عبدالله بن مسعود» روا داشت و کارهاى دیگرى از این قبیل که در آخر خلافت خویش انجام داد.
«ولید بن عُقبِه» را والى «کوفه» ساخت که گروهى به شراب نوشیدن او گواهى دادند... و نیز «سعید بن عاص» را پس از «ولید» فرماندار «کوفه» ساخت. سیعد اعتقاد داشت که «عراق» باغ «قریش و بنى امیّه» است؛ که «مالک اشتر» در پاسخ وى گفت: «تو گمان مى کنى سرزمین عراق که خداوند آن را به وسیله شمشیر ما مسلمانان فتح نموده، مربوط به تو و اقوام توست!» این معنا به درگیریهایى میان «اشتر» و «طایفه نخع» از یک سو و «رئیس شرطه» از سوى دیگر انجامید و تدریجاً صداى اعتراض مردم بر ضدّ «سعید» و سپس بر ضدّ «عثمان» بلند شد. «عثمان» به جاى این که مردم «کوفه» را از طریق صحیحى آرام کند، دستور تبعید رهبران شورش را به «شام» صادر کرد که عدّه اى از بزرگان «کوفه» از جمله «مالک اشتر» و «صَعْصَعَةِ بْنِ صُوحان» را به شام تبعید نمود.
در سال یازدهم خلافت او، عدّه اى از یاران پیامبر(صلى الله علیه وآله وسلم) گرد هم آمدند و ایرادهاى مختلفى را که به عثمان داشتند به وسیله «عامر بن عبد قیس» که مردى عابد و خداشناس بود به او رساندند؛ «عثمان» به جاى این که برخورد منطقى با او کند، پاسخ اهانت آمیزى به او داد.
وضع در «مدینه» نیز بحرانى شد و پایتخت اسلام براى شورش آمادگى پیدا کرد؛ «عثمان» گروهى از یارانش مانند «معاویه» و «سعید بن عاص» را دعوت کرد و با آنها به مشورت نشست، بعضى صلاح در این دیدند که: «عثمان» مردم را به جهاد مشغول کند و بعضى از او خواستند: مخالفان را سرکوب و نابود کند و بعضى: او را دعوت به بذل و بخشش از بیت المال براى فرونشاندن خشم مردم ـ کردند؛ تنها یک نفر حقیقت مطلب را به او گفت که: تو «بنى امیّه» را بر گردن مردم سوارى کرده اى، یا عدالت پیشه کن یا از خلافت کناره گیرى نما!
«عثمان نظریه سرگرمى مردم را به جهاد پذیرفت و دستور داد آنها را براى جهاد مجهز سازند (ولى کار از کار گذشته بود و این تدبیر سودى نداشت).
در سنه 35 هجرى (سال آخر حکومت عثمان) مخالفان او و «بنى امیّه» با یکدیگر مکاتبه کردند و یکدیگر را بر عزل «عثمان» و فرماندارانش تهییج نمودند، سرانجام یک گروه عظیم دو هزار نفرى به سر کردگى «ابو حرب» از «مصر» و گروه دیگرى به همین تعداد به همراهى «زید بن صوحان» و «مالک اشتر» و بعضى دیگر از بزرگان «کوفه» و گروه سوّمى از «بصره» به رهبرى «حرقوص بن زبیر» به عنوان زیارت خانه خدا حرکت کردند و به «مدینه» آمدند و مردم مدینه را از قصد خود (دائر به عزل عثمان و فرماندارانش) با خبر ساختند. چیزى نگذشت که منزل عثمان را محاصره کردند و به او تکلیف کردند که از خلافت کناره گیرى کند، ولى «عثمان» از فرماندارانش به وسیله نامه کمک خواست؛ روز جمعه «عثمان» با مردم نماز خواند و به منبر رفت و به گروهى که از شهرهاى مختلف (مخصوصاً مصر) براى احقاق حقّ نزد او آمده بودند، خطاب کرد و گفت: «همه اهل مدینه مى دانند شما به وسیله پیامبر(صلى الله علیه وآله وسلم) لعن شدید...». در این جا شورش عظیمى در مردم پیدا شد و آن چنان بالا گرفت که «عثمان» از ترس بیهوش شد از منبر به زیر افتاد و او را به خانه بردند.
بعداً «عثمان» به عنوان استمداد به خانه «على(علیه السلام)» آمد و گفت: «تو پسر عمّ من هستى و من بر تو حقّ خویشاوندى دارم و تو نزد مردم قدر و منزلت دارى و همه به سخنت گوش فرا مى دهند، وضع را مشاهده مى کنى، من دوست دارم با آنها سخن بگویى و آنها را از راهى که در پیش گرفته اند منصرف سازى!» امام فرمود: «چگونه آنها را راضى و منصرف کنم؟» عثمان گفت: «به این صورت که من، بعد از این، مطابق صلاح اندیشى تو رفتار مى کنم».
امام(علیه السلام) فرمود: «من بارها در این باره به تو هشدار داده ام، تو هم وعده دادى ولى به وعده ات وفا نکردى».
سرانجام امام(علیه السلام) براى خاموش کردن غائله، به اتّفاق سى نفر از مهاجران و انصار با کسانى که از «مصر» آمده بودند (و از همه در مورد عزل عثمان فّعال تر بودند) سخن گفت. «مصریان» قبول کردند که به «مصر» باز گردند و «عثمان» نیز به مردم اعلام کرد که حاضر است به شکایت آنان رسیدگى کند و از اعمال گذشته خویش توبه نماید، ولى هنگامى که به منزل آمد، دید مروان و گروهى از بنى امیّه در منزلش نشسته اند. «مروان» به او گفت: «سخن بگویم یا ساکت بنشینم»!
همسر عثمان «نائله» با عصبانیّت گفت: «ساکت باش به خدا سوگند شما قاتل عثمان و یتیم کننده اطفال او خواهید بود او به قولى که به مردم داده است باید وفا کند و نباید از آن برگردد».
ولى مروان ساکت ننشست و گفت: «آنچه را در مسجد گفتى به صلاح خلافت تو نبود از آن صرف نظر کن»!
«على»(علیه السلام) خشمگین شده به خانه «عثمان» آمد و به او فرمود: «من راه صحیح را به تو نشان مى دهم ولى مروان تو را منحرف مى سازد از این پس به سراغت نخواهم آمد».
مصرى ها که روانه «مصر» شده بودند بعد از سه روز به مدینه باز گشتند و نامه اى را ارائه دادند که از غلام «عثمان» در بین راه گرفته بودند. در آن نامه «عثمان» به «عبدالله بن صرح» فرماندار «مصر» دستور داده بود: «سران شورش را شلاّق بزند و موهاى سر و صورتشان را بتراشد و در زندان کند» و عدّه دیگرى را دستور داده بود به دار بیاویزد. آنها نزد «على»(علیه السلام) آمدند که در این باره با «عثمان» سخن بگوید. «على»(علیه السلام) جریان را از «عثمان» جویا شد. «عثمان» از نوشتن چنین نامه اى اظهار بى اطلاعى کرد، یکى گفت: «این کار، کار مروان است». «عثمان» گفت: «من اطلاعى ندارم». مصریان گفتند: «آیا مروان این قدر جرأت دارد که غلام عثمان را بر شتر بیت المال سوار کند و مهر مخصوص او را پاى نامه بزند و مأموریت خطرناکى با این اهمیّت به او بدهد و عثمان بى خبر باشد»؟!
عثمان باز گفت: «من از این مطلب خبر ندارم»!
مصریان در پاسخ او گفتند: «از دو حال خارج نیست: اگر راست مى گویى و این کار، کار مروان است باید از خلافت کنار بروى زیرا فردى این چنین ناتوان که دیگران بدون آگاهى او، فرمان قتل و شکنجه مسلمانان را با مهر مخصوصش صادر کنند لیاقت خلافت اسلامى را ندارد و اگر دروغ مى گویى و این کار، کار توست باز هم شایسته خلافت مسلمانان نیستى»!
«عثمان» گفت: «خلافت لباسى است که خداوند به تنم کرده و آن را بیرون نخواهم آورد ولى توبه مى کنم». گفتند: «اگر بار اوّل بود که توبه مى کردى پذیرفته بود، امّا بارها توبه کرده اى و شکسته اى! بنابراین یا از خلافت بر کنار شو، یا تو را به قتل مى رسانیم!» ولى باز آنها عجله نکردند و اوضاع ساعت به ساعت بحرانى تر مى شد. سرانجام «عثمان» از «على»(علیه السلام) درخواست کرد که: «سه روز به او مهلت دهند تا به شکایت مردم رسیدگى کند»، مردم پذیرفتند؛ ولى او در خفا وسایل جنگ را آماده مى کرد (و هدفش از این مهلت خواستن ها، فرا رسیدن نیروهاى کمکى از خارج مدینه بود). بعد از سه روز، حلقه محاصره بر عثمان تنگ تر شد و مردم نگران این بودند که از «شام» و «بصره» کمک براى او برسد، لذا براى تسلیم او آب را از او منع کردند. «عثمان» از على(علیه السلام) در خواست آب کرد و امام به وسیله فرزندانش آب براى او فرستاد؛ در این هنگام مردم به درون خانه عثمان ریختند و نزاع خونینى میان طرفداران او از یک سو و مردم از سوى دیگر روى داد و عده اى از طرفین کشته شدند، باز چند نفر وارد اتاق «عثمان» شده و او را نصیحت کردند امّا اثرى نداشت، سرانجام به او حمله کرده و کارش را یکسره کردند.
آنچه در بالا آمد خلاصه اى از این ماجرا بود که «ابن ابى الحدید» از «تاریخ طبرى» نقل نموده است و ما نیز آن را براى پرهیز از طولانى شدن بار دیگر خلاصه کردیم. (1)
بسیارى از مورّخان روز قتل او را 18 ذى الحجه سال 35 یا 36 هجرى ذکر کرده اند و عجب این که به گفته کامل و مورّخان دیگر، بدن «عثمان» سه روز روى زمین مانده بود و کسى او را دفن نکرد و این نشانه نهایت خشم مردم بر اوست. سرانجام با وساطت «على»(علیه السلام) تصمیم به دفن او گرفته شد، ولى جمعى از مردم مانع از نماز بر او و حتّى مانع از دفن او در «بقیع» شدند. گروهى بر سر راه نشسته بودند و تابوت او را سنگباران نمودند، «على»(علیه السلام) مانع شد، بالاخره بر جنازه او نماز خواندند و در محلى به نام «حشّ کوکب» در بیرون بقیع دفن شد که بعداً در زمان «معاویه» براى رفع اهانت، دستور داد آن محل را جزء «بقیع» قرار دهند. (2)
اینها همه به خوبى نشان مى دهد که مردم تا چه حد از عثمان و حکومتش خشمگین و ناراحت بودند و تفسیر روشنى است بر آنچه امام(علیه السلام) در جمله هاى کوتاه از خطبه (خُطْبه شِقْشِقِیَّه) بیان فرموده است، آنها که تعبیرات امام(علیه السلام) را در این خطبه تند مى پندارند، از ماجراى زندگى «عثمان» و پایان کار او و عکس العمل مسلمانان در برابرش آگاهى کافى ندارند وگرنه تصدیق مى کردند که این تعبیرات در برابر آنچه روى داده است بسیار ملایم است. (3)



برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ جمعه 7 آذر 1393برچسب:عثمان,علت,قتل,شیعه,سنی,تسنن, توسط محمدکریمیان

تمامی حقوق مطالب برای ۞پایگاه فرهنگی شیعه۞ محفوظ می باشد